Kod: Tümünü seç
powercfg -devicequery wake_armed

Kod: Tümünü seç
powercfg -devicequery wake_armed
kablolu klavyem yok almak istiyorum ama uygun birşey bulamadımTRWE_2012 yazdı: 03 Haz 2025 16:14Benim kullandığım internet, uzaktan bağlanmaya müsait değil... (OTA Modem) = On Air Tekno (1999'lu yıllardan kalma 3,5G teknolojisi...)
O zaman kablo'lu klavye kullan bakalım aynısı yapacak mı?Kablosuz klavye den şüphelenmeye başladım
Hemen forum'dan çıkmazsana sana özel bir tablo oluşturacağım....Az beklemeni istiyorum (öneri : bu forum ayrı bir sekmede açık bırak, arasıra bak derim.)hyper09 yazdı: 03 Haz 2025 16:30kablolu klavyem yok almak istiyorum ama uygun birşey bulamadımTRWE_2012 yazdı: 03 Haz 2025 16:14Benim kullandığım internet, uzaktan bağlanmaya müsait değil... (OTA Modem) = On Air Tekno (1999'lu yıllardan kalma 3,5G teknolojisi...)hyper09 yazdı: 03 Haz 2025 15:58
Kablosuz klavye den şüphelenmeye başladım müsait vaktinizde benim bilgisayara bağlanır mısınız
O zaman kablo'lu klavye kullan bakalım aynısı yapacak mı?Kablosuz klavye den şüphelenmeye başladım
buradayım üstadımTRWE_2012 yazdı: 03 Haz 2025 16:35Hemen forum'dan çıkmazsana sana özel bir tablo oluşturacağım....Az beklemeni istiyorum (öneri : bu forum ayrı bir sekmede açık bırak, arasıra bak derim.)hyper09 yazdı: 03 Haz 2025 16:30kablolu klavyem yok almak istiyorum ama uygun birşey bulamadımTRWE_2012 yazdı: 03 Haz 2025 16:14
Benim kullandığım internet, uzaktan bağlanmaya müsait değil... (OTA Modem) = On Air Tekno (1999'lu yıllardan kalma 3,5G teknolojisi...)
O zaman kablo'lu klavye kullan bakalım aynısı yapacak mı?
Pişman olmasın.Bende aynı markanın, kablosuz mouse kullanıyorum.10 seneyi geçti , 4-5 defa düştü ama hala canavar gibi.(cep helkül'ü)
Bilgilendirme:Forum sitemize kayıt olan kullanıcılar forumlarımıza mesaj/başlık/konu/içerik gönderme veya yazma yetkisine sahip olurlar. Bu nedenle bu kayıtlı kullanıcılar sitemiz üzerine ya da forumlarımıza direkt olarak (önceden onaysız) mesaj gönderebilmektedirler. Yazilimadasi.com yöneticileri ve yardımcıları bu kullanıcılar tarafından yayınlanabilecek her türlü uygunsuz, etik kurallara aykırı, site kurallarımıza aykırı, telif haklarının ihlalini içeren, yasa dışı vb. içerikleri/mesajları/ögeleri tespit eder etmez derhal ilgili konuyu/mesajı/başlığı/yazıyı site üzerinden sileceklerdir/yayından kaldıracaklardır. Gerekirse kullanıcının IP adresini tespit edip ilgili kullanıcıyı siteden uzaklaştıracaklardır. Yine de her türlü duruma karşı tarafımızdan tespit edilemeyen, gözümüzden kaçan, takip edilemeyen bu tarz ilgili kurallara ya da yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletişim formunu ya da admin[at]yazilimadasi.com e-posta adresini kullanarak bize bildirebilirsiniz. Teşekkür ederiz.