16 GB + RAM'iniz Varsa "ImDisk ToolKit 2022.08.07"

Program paylaşımları & İstediğiniz her türlü bilgisayar programını temin edebileceğiniz bölümümüz.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Meslek: MADEN MÜHENDİSİ
Teşekkür etti: 258 kez
İletişim:

16 GB + RAM'iniz Varsa "ImDisk ToolKit 2022.08.07"

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Açıklama :

ImDisk ToolKit, sabit sürücünüzdeki, CD ROM'daki, disketlerdeki görüntü dosyalarını bağlamak ve kullanmak istediğiniz parametreleri kullanarak RamDisk'ler oluşturmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.

Görüntüleri sabit sürücünüze veya CD ROM'a bağlamanıza izin verecek kullanışlı bir arayüzle gelen basit bir araçtır.Aracın tüm özelliklerinden yararlanmak için çok az ön bilgiye sahip olmanızı veya hiç bilginizin olmamasını gerektirir.

Size eksiksiz ve gelişmiş bir deneyim sağlamak için iki aracı bir araya getirir.

Karmaşık Görevleri Kolayca Gerçekleştirin

ImDisk ToolKit, bu araç veya aynı şeyleri yapan diğer benzer araçlar hakkında önceden herhangi bir beceriye veya bilgiye sahip olmanızı gerektirmez.

Bunun nedeni, iki farklı aracı tek bir uygulamada depolaması sayesinde: DiscUtils kitaplığı ile ImDisk Sanal Disk Sürücüsü. Bu, işlerinizi halletmek için emrinizde birçok araca sahip olacağınız anlamına gelir.Ayrıca Mount Image File ve RamDisk Configuration da emrinize amade. Yani uygulamayı bir kez başlattığınızda, üçünden birini veya hepsini aynı anda kullanabileceksiniz.

Çok fazla bilgi veya beceri gerektirmeden görevleri kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

Farklı Formatlarla Çalışır

Bu uygulamayla ilgili bir başka harika ve önemli şey de farklı biçimlerle çalışmasıdır. Elbette, doğru sürücüleri yüklediğiniz sürece NTFS ve FAT diskleri ve donanımları ile çalışabileceksiniz.

Dahası, VHD, VDI, VMDK, ISO, NRG, BIN veya diğer ham biçimler dahil olmak üzere çeşitli dosya türleriyle çalışabileceksiniz.Her şeyden önce, bu aracın içinde gelen çok sezgisel arayüzü kullanabilmeniz gerekecek. Hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey kullanıcılar için yararlıdır ve bununla ilgili harika olan şey, onu kullanmak için önceden bilgiye sahip olmanıza gerek olmamasıdır.

Son Sözler ....

ImDisk ToolKit, farklı amaçlarla kullanabileceğiniz imaj dosyaları oluşturmanızı veya mount etmenizi sağlayacak kullanışlı bir uygulamadır.

KULLANICI NOTU (TRWE_2012) :

Ben bunu yeni donanımda kullandım.Deneme maksatlı 16 GB RAM'in 10 GB'ını ayırdım içine Company Of Heroes kopyaladım.İnanılmaz oynama hızlarına ulaştım (800 FPS/ 850 FPS) , ama bir de işin aması var.Sistem'den 10 GB ayırınca, sistem'e 6 GB yetmemeye başladı.Sonra bundan vazgeçtim.

Anladım ki sisteminizde 16 GB ve üzeri RAM (mesela 32 ya da 64 GB) olursa, bu yazılım felaket yararlı oluyor,bir de bu yazılımı kullanılırken dikkatli olmakta fayda var, çünkü ram hataları oluşturma potansiyeli de vardır bunun....

Ekran Görüntüsü :

Resim

İndirme :

Kod: Tümünü seç

https://www.filecroco.com/download-imdisk/
[/font]
Verily We have granted thee a manifest Victory
Fetih Suresi - 1.Ayet

Resim
Resim

Etiketler:
Kullanıcı avatarı
admin
Sistem Geliştiricisi
Sistem Geliştiricisi
Meslek: Teknisyen
Teşekkür etti: 878 kez
İletişim:

Re: 16 GB + RAM'iniz Varsa "ImDisk ToolKit 2022.08.07"

Mesaj gönderen admin »

Ram çok dayanıklıdır. Milyarlarca defa yazılır silinir. Özelliğinden bir şey kaybetmez. Lâkin affı yoktur . Gitti mi gider.

Dikkatli olmakta fayda var. Hız gerektiren önemli işlerde kullanılabilir.

Teşekkürler.

Bu arada ssd ler bir gün tam olarak ram gibi olacak. Sağlıktan bir şey kaybetmeyecekler. Bunu yazın bir kenara.
Daha zeki olmanın tek yolu, daha zeki bir rakiple oynamaktır.

“Programlar” sayfasına dön