Mz XP (WinVista/7/8.1/10/11 x32&x64 Sistem Hızlandırma)

Portable Program Paylaşımları
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Meslek: MADEN MÜHENDİSİ
Teşekkür etti: 258 kez
İletişim:

Mz XP (WinVista/7/8.1/10/11 x32&x64 Sistem Hızlandırma)

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Yazılım Açıklaması :

Mz XP Tweak, işletim sistemi üzerindeki gücünün farkında olan bir yazılım parçasıdır. Bu nedenle, kısa kurulumundan sonra, tam bir kayıt defteri yedeklemesi oluşturulmasını önerir. İlk bakışta, program oldukça cömert miktarda mevcut ince ayarlar görüntüler. Bunun doğru olmadığını garanti ediyoruz. Kısa bir süre için, tahmini sayı yüz elli öğenin üzerindedir. Ayrıca, performansını artırmak için sistemin `` Otomatik Optimizasyonu '' yapmayı seçebiliriz.

Arızalı Windows XP yüklemesi durumunda artan sistem yürütme hızı, daha yüksek güvenlik ve tam onarım fikri gerçek olamayacak kadar iyi geliyor. Bu, yıllar boyunca birçok tartışmanın konusu oldu ve herkesin kendi görüşü var - şüpheciler Microsoft varsayılanlarını tercih ederken, “açık fikirli” her zaman standardı iyileştirmenin yollarını arayacak. Sonunda bir tat meselesi, bu yüzden cevaplar Windows tabanlı PC kullanıcılarının sayısı kadar.

Mz XP Tweak, derinlemesine özelleştirme için kesinlikle işletim sistemi hakkında ortalamadan fazla bilgi gerektirir. Uygulama Disk, Bellek, CPU ve hatta optik sürücüleri ince ayar yapmamızı sağlar. Tweaks genelden daha spesifik sistem ve İnternet hizmetlerine gider. `` Görsel Tweaks '' bölümü, işletim sisteminin görünümü açısından `` Otomatik Giriş '', Simge, Başlangıç Menüsü ve Masaüstü öğeleri için kişiselleştirme sağlar

56K / ADSL / Geniş Bant veya daha hızlı T1 / T3 veya LAN modemleri gibi belirli ön ayarlar için `` İnternet Tweaks '' i optimize edebilirsiniz. Ayrıca, bu programın desteklenen uygulamaları arasında Internet Explorer, Mozilla Firefox ve Windows Media Player bulunmaktadır. Kayıt Sihirbazı Denetimi, Windows Ürün Etkinleştirmesi veya Sıkıştırıcı Klasörlerini devre dışı bırakmak istiyorsanız, MSN Messenger'ı Kaldır, Önyükleme Dosyalarını Optimize Et ve Simge Önbellek seçeneklerini yeniden oluştur seçeneğinin yanı sıra `Tek Tıklama Tweaks 'kategorisinde gerekli araçlara sahipsiniz.

Diğer `` Faydalı Tweaks '' Mz XP Tweak'in son bölümünde mevcuttur ve oyunlara, CPU / RAM optimizasyonuna, akıllı temizliğe, kayıt defteri defragına veya dizüstü bilgisayar / netbook güç yönetimine atıfta bulunurlar. Tüm bunlar, uygun özelleştirme ayar şemasına karar vermek için birkaç dakikadan fazla zaman gerektirebilir, ancak daha sonra size yardımcı olacak bu harika uygulamaya sahipsiniz.

Kullanıcı Notu (TRWE_2012) :

Windows XP için kodlanmış bir ayar yazılımın Windows 10'da Uyumluluk Ayarlarından "Windows XP SP3" modunda çalıştırın.Bu yazılımla gerekli modifikasyonları yap sonra sistemi yeni'den başlatın.

SORU :

Yöntem denendi mi?

CEVAP :

Evet....!!!

SORU :

Kim denedi bu yöntemi (hangi çılgın Türk? bu?)

CEVAP :

TRWE_2012 (yani ben....yani Allah'ın aciz ve çılgın kulu....)

SORU :

Nasıl olur?

CEVAP :

Çok güzel olur...!!!

Microsoft Corp. yazılım şirketi ilk ve son NT çekirdeğini Windows 98'den sonra Windows 2000'de tamamen değiştirdi ve güncelledi (yeniden yazıldı hem de Bill Gates ve geliştirici ekibi tarafından) daha sonra gelen tüm Windows İşletim Sistemi sürümleri bu NT çekirdeği üzerine temellendirildi.Her gelen ekip, bir önceki ekibin çekirdek kodlarının üzerine yenilerini ekledi.Ve NT çekirdeği öyle ağır bir çekirdek oldu ki zamanın gerisinde kaldı ve yamalı bohçaya dönüştü.

Yazılım üzerindeki XP reg ayar özelliklerinin, Windows Vista/7/8.1/10/11 işletim sistemlerinde tam randıman vermesinin "ANA NEDENİ" budur.Bu ayarlara ait çekirdek kodları zaten NT'de mevcuttur.

Yazılım 32bittir ama x64 bit sistem'de tam randımanlı çalışabilmekte'dir.

Mesela bu duruma bir örnek daha vermek gerekirse...

Başlat Menüsü yazılımı StarAllBack...

Bu yazılımı kullanmaya başladıktan sonra (Win11 x64) Windows için varsayılan ne varsa , yazılımla geri gelmiştir.

Mesela

Artık masaüstü yada başka bir konum fark etmez, "SÜRÜKLE-BIRAK" yapabiliyorum
Windows görev çubuğuna yazılım kısayolu, belge kısayolu yada dizin kısayolu iliştirebiliyorum (sürükle-bırak ile) aynısını Başlat Menüsünde de yapabiliyorum.

NOT :

Bu yazılımın Vista ve Windows 7 versiyonlarını da denedim ama (Win11 x64) , sistem'de "TERS ETKİ" oluşturdu yani kararsız hale sürükledi ama bu çuk diye oturdu.Ne de olsa XP'in kendine has ayarları gene fark yarattı...

Ekran Görüntüsü : (TRWE_2012'in Sisteminden Windows 11 x64 Home TR )

Resim

İndirme Linki :

Kod: Tümünü seç

https://www.softpedia.com/get/Tweak/System-Tweak/Mz-Ultimate-Tweaker.shtml
Verily We have granted thee a manifest Victory
Fetih Suresi - 1.Ayet

Resim
Resim

Etiketler:
Kullanıcı avatarı
burak35
Forum Üyesi
Forum Üyesi
Teşekkür etti: 228 kez

Re: Mz XP (WinVista/7/8.1/10/11 x32&x64 Sistem Hızlandırma)

Mesaj gönderen burak35 »

Teşekkürler birilerinin işine yarayacaktır.

“Portatif (Taşınabilir) Programlar” sayfasına dön