Microsoft Office 2021 Professional Plus Türkçe

Program paylaşımları & İstediğiniz her türlü bilgisayar programını temin edebileceğiniz bölümümüz.
racisaskin
Forum Üyesi
Forum Üyesi

Microsoft Office 2021 Professional Plus Türkçe

Mesaj gönderen racisaskin »

Microsoft Office LTSC 2021
Resim

Microsoft Office 2021 Professional Plus, üretkenlik için geliştirilmiş kapsamlı bir yazılım paketidir. Bu sürüm; metin düzenleme, elektronik tablo oluşturma, sunum hazırlama gibi birçok temel ihtiyaca yönelik araçlar sunar. İş dünyası ve profesyonel kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır ve Windows işletim sistemleri ile uyumludur.

Bu sürüm, Microsoft Office programlarının tamamını evde ya da ofiste yoğun şekilde kullanan kullanıcılar için önerilir. İçeriğinde şu programlar yer alır:

Word
Excel
Outlook
PowerPoint
Publisher
Access

Ayrıca OneNote, Windows Mağazası üzerinden indirilebilir ve bulut senkronizasyonu sayesinde tüm cihazlarınızda notlara erişim sağlar.
Professional Plus sürümü, evden çalışanlar veya küçük ofis kullanıcıları için idealdir. Belgelerin, tabloların ve diğer iş içeriklerinin düzenli ve verimli bir şekilde yönetilmesini sağlar.

💻 Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 10 / 11

Özel Gereksinim: Yok

⚙️ Kurulum Talimatları:

Setup.exe dosyasını çalıştırın

Kurmak istediğiniz uygulamaları ve dili seçin

Kurulumu başlatın ve ardından etkinleştirme işlemini gerçekleştirin

Kod: Tümünü seç

https://drive.google.com/file/d/1C233-qtkKZ53UJq9DSoZy6JKtRIIfuah/view?usp=drive_link

Etiketler:
Kullanıcı avatarı
burak35
Forum Üyesi
Forum Üyesi
Teşekkür etti: 225 kez

Re: Microsoft Office 2021 Professional Plus Türkçe

Mesaj gönderen burak35 »

Teşekkürler. Ltsc olması tabiki çok iyi. Hemen hemen birçok insanın işine yarayacaktır.
Muhtemelen malum betikle etkinleştirilebilir diye tahmin ediyorum.

“Programlar” sayfasına dön