Windows'u WinNTSetup'ı kullanarak yüklediniz mi? Değilse, aşağıdaki öğretici aracılığıyla WinNTSetup kullanarak Windows 10 ve 11'i nasıl yükleneceğini lütfen takip edin.
WinNTSetup kullanarak Windows 10 ve 11'i yüklemek, hızlı hız ve Windows yükleyicisini kolayca özelleştirme yeteneği gibi birçok olağanüstü avantaja sahip bir yöntemdir. Bu yazıda, belirli adımlarla WinNTSetup kullanarak Windows 10 ve 11'i nasıl kuracağımızı öğreneceğiz.

Windows 10 ve 11'i WinNTSetup kullanarak yüklemek için en ayrıntılı talimatlar
1. Hazırlayın
- Windows 10/11 yükleme dosyası : ISO formatında Windows yükleme dosyasını online olarak arayın. Windows 10 ISO dosyasının nasıl indirileceğini öğrenmek için Windows 10 ISO dosyasını ücretsiz olarak indirmenin en iyi 5 kılavuzuna bakın.
ISO dosyasını indirdikten sonra, ISO dosyasını tahrik D veya sürücü E gibi Windows yüklü olmayan başka bir sürücü / klasöre kopyalayın.
- WinNTSetup: MSFN forumunda üye JFX tarafından paylaşılan WinNTSetup'ı https://msfn.org/board/topic/149612-winntsetup-v523/ adresinden indirebilirsiniz.
Ardından aşağı kaydırın ve indirmek için Mega veya MediaFire linkine tıklayın.

İndirdikten sonra, kolay arama için Windows ISO dosyasını içeren klasörle birlikte WinNTSetup dosyasını açın.
- USB Boot Windows PE: Anhdv Boot veya NHV Boot gibi birçok USB Boot sürümü vardır. Lütfen bu USB Boot sürümlerini arayın ve USB'de yüklemenin bir yolunu bulun.
Makalede, TipsMake Anhdv Boot aracını kullanır, ana sayfadaki yükleme talimatlarını indirip görebilirsiniz: https://anhdvboot.com/tai-ve/
2.1. Sabit sürücüde bölmeyi silme
Adım 1 : Anhdv Boot'un ana arayüzünde, Bölüm Wizard 12 yazılımını açın.

Adım 2: Windows'un yüklenmesi gereken sürücüye sağ tıklayın (1) => Tüm Bölümleri silmek için Tüm Bölümleri (2) silin.

Ardından, tüm bölümü silmeyi kabul etmek için Evet'i tıklayın.

Devam etmek için ekranda görünen uyarı üzerine Evet tıklamaya devam edin.

Adım 3 : Bölme değişiklikleri uygulamak için yazılımın sol tarafına Kategori:

Devam etmek için Evet tıklayın.

Bölümü başarıyla sildikten sonra, iletişim kutusundan çıkmak için Tamam tıklayın.

2.2. EFI bölmesi ve Windows yükleme bölümü oluşturun
1. Adım : Yeni bölüm silinse tıklayın (Uyurulul) (1) => Enkart (2). .

2. Adım: Aşağıdaki resim gibi parametreleri ayarlarsınız.
++Sürücü Etiketi => Yok (1). .
+ Dosya Sistemi => FAT 32 (2) . .
+ Ayrılmış Bölüm Boyutu => 100 - 105MB (3). .
Bölge kesimi oluşturma TAMAM (4)'ü Tıkla.

Adım 3: Yeni oluşturulan bölüme sağ tıklayın (1) => Bölünme Tipi (2) .

Adım 4: Şu adresten Ayrıcalık önceliği: Disk bölüm kimliği: Kimliği (1) => EFI Sistem Bölmesi (2) tuşlayın (1) => Evet (3).

2.3. Windows Bölümü Oluşturma
1. Adım : RAW bölüm'e sağ tıklayın (1) => Oluştur (2). .

Adım 2: Varsayılan parametreleri bırakın => Tamam'ı tıklayın.

Adım 3 : Değişiklikleri uygulamak için yazılımın sol tarafına Kategori:

Ekranda görüntülenen uyarıyı kabul etmek Evet butonuna tıklayın.

Bölümleme tamamlandıktan sonra, bu mesajı görmezden gelmek için Tamam'ı'nı tıklayın.

3. WinNTSetup kullanarak Windows'u yükleyin
1. Adım : WinNTSetup'ın ve ve klasiği WinNTSETup_x64.exe

2. Adım: Aşağıdaki gibi aynen yapın..(numaları takip edin)

Adım 3: ISO dosyasına giden yolu (1) ile seç => (2) ile aç butonuna tıkla

Adım 4 : Ekran görüntüsündeki gibi önce EFI disk bölümü daha sonra Windows'un yükleneceği disk bölümünü seç.

Adım 5: Seçenekler bölümünde, Ev / Pro/Eğitim gibi ihtiyaçlarınıza göre Windows sürümünü seçin. Ekran görüntüsünde ne görüyorsanız aynısını (1 hariç) aynen yapın.

Yeni bir iletişim kutusu görünür, herşey hazır direkt hiçbirşeye dokunmadan devam...

6. Adım: Başarılı kurulumdan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak için reboot butonuna tıklayın.

Adım 7 : Bilgisayarı yeniden başlattıktan ve Windows kurulum ekranı ortaya çıktıktan sonra başarılı olur. Tamamlanması gereken normal Windows yükleme adımlarını takip ediyorsunuz.

Makaledeki talimatlarla Windows 10/11'i WinNTSetup ile kolayca kolayca yükleyebilirsiniz.
İNDİRME LİNKİ :
WinNTSetup 5.4.1.0
https://www.filehorse.com/download-winntsetup/
KAYNAK ÇEVİRİ WEB SİTESİ :
https://tipsmake.com/the-most-detailed- ... winntsetup
NOT:
Makale'de gerçek sistem Windows10 LİVE DVD üzerinden açılmış ve tüm sistem silinmiş ve yeniden yapılandırılmış ve daha önceden indirilmiş ve sistemin D:\ kök sürücüsüne kayıt edilmiş portable yazılım (WinNT) çalıştırılmış ve gerekli işlemler yapılmış ...Sakın şaşırmayın diye bu notu yazdım.