Realtek HD Audio Codec Driver - Ses Sürücüsü 2.82 Windows Vista/7/8/10

Güncel sürücü paylaşımları, bulamadığınız sürücü istekleri ve sürücü sorunları ile ilgili kısımımız
Kullanıcı avatarı
admin
Sistem Geliştiricisi
Sistem Geliştiricisi
Meslek: Teknisyen
Teşekkür etti: 811 kez
İletişim:

Realtek HD Audio Codec Driver - Ses Sürücüsü 2.82 Windows Vista/7/8/10

Mesaj gönderen admin »

Ekran Görüntüsü :
Resim
Realtek HD ses yöneticisi uygulaması ekran görüntüsü

Sürücü Yükleme Talimatları :
-Sürücüyü ilk kez ayarlama // Aygıt yöneticisinden sürücü yolu belirtilerek de yükleme yapılabilir.

Windows 2000, XP için :

Adım 1. Realtek HD Ses Sürücüsünü yüklemeden önce, Windows Multimedya Ses Aygıtını algıladıysa [İptal] düğmesine basın.
Adım 2. Kurulumu başlatmak için Setup.exe programını çalıştırın.
Adım 3. Prosedüre devam etmek için [İleri] 'ye tıklayın. Ekran çözünürlüğü 1024*768'den düşükse, kuruluma devam etmek için [evet] tuşuna basın. Windows açılır penceresi "Dijital İmza Bulunmadı" mesajı, yüklemeye devam etmek için [evet] tuşuna basın.
Adım 4. Son olarak, sistemi yeniden başlatmak için seçin ve kurulumu tamamlamak için [Bitiş] tuşuna basın.

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ve 10 için :

Adım 1. Kurulumu başlatmak için Setup.exe programını çalıştırın.
Adım 2. Prosedüre devam etmek için [İleri] üzerine tıklayın. Ekran çözünürlüğü 1024*768'den düşükse, kuruluma devam etmek için [evet] tuşuna basın. Windows açılır penceresi "Windows bu sürücü yazılımının yayıncısını doğrulayamıyorsa" mesajı, yüklemeye devam etmek için "Bu sürücü yazılımını yine de yükleyin" tuşuna basın.
Adım 3. Son olarak, sistemi yeniden başlatmak için seçin ve kurulumu tamamlamak için [Bitiş] tuşuna basın.

İndirme linki :

Kod: Tümünü seç

https://www.mediafire.com/file/0owfckxtx8g2n8h/0009-32bit_Win7_Win8_Win81_Win10_R282.zip
Daha zeki olmanın tek yolu, daha zeki bir rakiple oynamaktır.

Etiketler:

“Sürücü Paylaşımları ve Sürücü İstekleri” sayfasına dön