İndirme linki :
Sadece 60 MB. Arşivden çıkartıp oynamaya başlayın.
Kod: Tümünü seç
https://www.mediafire.com/file/4xnueq8grnplrmu/CM0304.rar
cm0304 kapak resmi
Oyun içi ekran görüntüleri :
CM 03 04 İndir
Selamlar, Aşağıda ki linkten Ücretsiz sürüm CM 03 04'ü indirebilirsiniz. Orijinal CM 0304 versiyonunu satın almak şu an için mümkün değil ama yine de oynamak isteyenler vermiş olduğum link üzerinden indirebilirler.
Ücretsiz CM 03 04 indir. Futbolun ruhla oynandığı, gerçek futbol olduğu zamanlardan kalma efsanevi bir oyun. De la cuesta, Ronaldinho, Riquelme, Aimar , Toledo, Todorov, Roncatto , Kakalov, Ederson, Hatem ben Arfa gibi oyuncular ve CM 0304 diablo taktiği hala daha gençlerin rüyalarını süslemekte.. Çocukluğumun oyunu nasıl bir iz bıraktıysa hala daha unutamadım, şu yılda bile ara sıra girip oynuyorum. Sen de aynı durumdaysan tam sürüm CM 0304 indir. Bu nostaljiyi hep beraber yaşayalım.
CM 03 04 wikipedia sayfasına göre ; İçerisinde oynanabilir 42 ülke ve 96 lig bulunduran bu efsanevi simülasyon 21 kasım 2003 tarihinde piyasaya sürülmüş. Ayrıca CM0304, Eidos ve Sports Interactive firmalarının birlikte çıkarttıkları son oyun olma özelliğini taşıyor. Demek ki CM 03 04 bu yüzden aşırı kaliteli ve eğlenceli bir oyun.
Arka planda rap müzikleri çalarken CM 03 04 oynamış olanları tekrar aramıza bekliyoruz. Bu hazzı kaç kişi yaşayabilmiş merak ediyorum. Aradan yıllar geçmesine rağmen bu kadar keyif veren başka bir oyun gelmedi. Geleceğini de hiç zannetmiyorum.
Aşağıda QPR kariyerim için çektiğim youtube videolarına ulaşabilirsiniz.