Win7/8.1/10/11 İçin DirectX 11 RunTime SP1

Windows işletim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi bulabileceğiniz bölümümüz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesajlar: 575
Kayıt: 30 Ağu 2022 21:59
Konum: BERTUNA/Orion Takım Yıldızı
Meslek: MADEN MÜHENDİSİ
Teşekkür etti: 123 kez
Teşekkür edildi: 419 kez

Win7/8.1/10/11 İçin DirectX 11 RunTime SP1

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Resim


DirectX 11 RunTime SP1, bilgisayarınızın 3B animasyonlar, görüntüler, videolar ve karmaşık ses dosyaları gibi grafik öğelerle zengin uygulamaları çalıştırmasını sağlayan bir teknoloji sistemidir.

DirectX 11 RunTime SP1, birçok Windows kullanıcısının grafiksel olarak yoğun programları ve uygulamaları çalıştırmak ve grafik içerik bakımından zengin dosyaları görmek için yüklediği en çok kullanılan ve ilgili sistemlerden biridir. Kaliteden ödün vermeden bu tür programları çalıştırırken donanımdan en iyi şekilde yararlanmalarını sağlar.

Deneyiminizi Optimize Edin

Bu dosyayı indirdiğinizde, bunun yalnızca yükleme dosyası olduğunu görürsünüz ve güncelleştirmeleri daha sonra aldığınızdan emin olmanız gerekir. DX11'in en önemli kullanımı video oyunları oynadığınız zamandır. Bugün, hemen hemen her oyun, bilgisayarınızda bulunan grafik kartlarını ve donanımı kullanmak için DX11'i kullanacaktır. Bu yüzden DX 11'e sahip olmak hemen hemen her durumda gerekli bir adımdır.

Bu uygulamayı indirdiğinizde en son DirectX Çalışma Zamanı'nı almazsınız. DirectX'i yalnızca burada alırsınız, çünkü Çalışma Zamanı işletim sistemine yakından bağlıdır ve buraya geldiğinizde güncellenmez.

DX11, Windows 7 ve 8'de başka bir şekilde kullanılabilir, bu nedenle başka bir işletim sistemi çalıştırıyorsanız bu uygulamayı ayrı olarak indirmeniz gerekebilir. Yine de bu uygulamanın bağımsız bir sürümü yoktur. Yalnızca Windows 7 veya 8 yüklenerek kullanılabilir.

DirectX 12'yi çalıştırmak ve bu sürüme yükseltmek istiyorsanız, edinmek için Windows sürümünüzü güncelleştirmeniz gerekir. Grafiksel olarak akıllı program sayesinde, video oyunları oynayabilecek ve grafik kartınızdan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Yazılımınız ve donanımınız arasında bir köprüyü temsil eder, çünkü grafik kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için grafik kartınızı sürekli olarak izler.

Son Sözler

DirectX 11 RunTime SP1, özellikle Windows 7 ve Windows 8 kullanıyorsanız, grafiksel olarak yoğun programları ve oyunları çalıştırmanıza izin veren bir uygulamadır.

NOT:

Windows 11'in DirectX 12'inin DX11 parametrelerini "GÜNCELLEŞTİRDİ".Windows 11'de kuruluyorsa , Windows 10 ve 8.1 de kurulur.(TRWE_2012)

Ekran Görüntüleri (TRWE_2012) :

ResimResim

İndirme :

https://www.filecroco.com/download-directx-11/
Verily We have granted thee a manifest Victory
Fetih Suresi - 1.Ayet

Etiketler:
Cevapla

“Windows İşletim Sistemleri” sayfasına dön