Değerli site yöneticisi ve arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım. Bu mesajımı nerden yazacağımı bulamadım yanlış yere yazdıysam yöneticimiz doğru yere alıveririr inş.
Ben 61 yaşında bir emekli olarak kütahya da yaşayan biriyim. Eh işte kendime göre programlama diliyle uğraşıyorum çat pat. Buraya forum.sordum.net te bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim ve üye oldum. Kendi konularım veya başka konularda fikir alışverişinde bulunmak isterim. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımla.
Yeni üyeliğim hak
- admin
- Sistem Geliştiricisi
- Meslek: Teknisyen
- Teşekkür etti: 639 kez
- İletişim:
Re: Yeni üyeliğim hak
Değerli Ağabeyim ;
Öncelikle merhaba. Foruma hoş geldin. Elimizden geldikçe dilimiz döndükçe bir şeyler karalıyoruz. Birilerinin işine yarayacak paylaşımlarda bulunup daha güzel bir dünya için uğraşıyoruz. Buraya da ara sıra vakit buldukça göz atarsan mutlu oluruz.
Yaşım 35. İzmir'de ikamet ediyorum. Teknisyenim.
Saygılar bizden. Tekrar hoş geldin.
Öncelikle merhaba. Foruma hoş geldin. Elimizden geldikçe dilimiz döndükçe bir şeyler karalıyoruz. Birilerinin işine yarayacak paylaşımlarda bulunup daha güzel bir dünya için uğraşıyoruz. Buraya da ara sıra vakit buldukça göz atarsan mutlu oluruz.
Daha zeki olmanın tek yolu, daha zeki bir rakiple oynamaktır.
- mehoaga
- Forum Üyesi
- Meslek: Özel sektörden emekli olmuş 61 yaşında bir T.C vatandaşı
- Teşekkür etti: 135 kez
Re: Yeni üyeliğim hak
Hoşbuldukadmin yazdı: ↑11 Kas 2024 21:19 Değerli Ağabeyim ;
Eyvallah kardeşim tşk.