Selfie Çekmek İçin En İyi 5 Akıllı Telefon

Akıllı telefonlar ve Cep telefonları ile ilgili tanıtımlar, haber ve yazılımlar ile ilgili bölümümüz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
admin
Sistem Geliştiricisi
Sistem Geliştiricisi
Mesajlar: 802
Kayıt: 28 Ağu 2022 04:38
Konum: Database
Meslek: Teknisyen
Teşekkür etti: 434 kez
Teşekkür edildi: 296 kez
İletişim:

Selfie Çekmek İçin En İyi 5 Akıllı Telefon

Bu konumuzda en iyi Selfie(Özçekim)çeken akıllı telefonlardan bahsedeceğiz.

Selfie'ler, arkadaşlarınızla ve ailenizle anıları ve anları yakalamanın popüler bir yolu haline geldi. Selfie(Özçekim) çekmek için optimize edilmiş bir telefon arıyorsanız, başka yere bakmayın! Bu blog yazısında, selfie çekmek için en iyi 5 akıllı telefonu tartışacağız. Bu telefonlar, bu mükemmel çekimleri yapmak için onları mükemmel yapan özelliklere sahiptir. O halde lafı fazla uzatmadan başlayalım!


Selfie Çekmek İçin En İyi 5 Telefon şöyle;

Samsung Galaxy A70

Resim

Samsung Galaxy A70, f/2.0 diyafram açıklığına sahip 32 megapiksel özçekim kamerasına sahip. Ayrıca arka planı bulanıklaştıran ve konunuzu öne çıkaran Canlı Odak özelliğine de sahiptir. Bu, profesyonel görünümlü özçekimler yapmak isteyenler için idealdir. Ayrıca telefonda tıpkı size benzeyen kişisel bir emoji oluşturmanıza olanak tanıyan bir AR Emoji özelliği bulunuyor. Daha sonra bu emojiyi özçekimlerinizde ve videolarınızda kullanabilirsiniz. Dahası, Samsung Galaxy A70, özçekimlerinizin kalitesini artırmak için bir dizi yazılım geliştirmesine sahiptir.

OnePlus Nord
Resim
OnePlus Nord'u diğer telefonlardan ayıran özelliği, 32 megapiksel ana kamera ve 84 derece görüş alanı içeren çift selfie kamera sistemine sahip olması. İkinci kamera, 105 derecelik görüş alanına sahip ultra geniş açılı bir lenstir. Bu, özçekimlerinizde daha fazla insan ve manzara yakalamanızı sağlar. Ek olarak, OnePlus Nord, düşük ışıkta fotoğrafçılığı iyileştiren bir Gece Görüşü moduna sahiptir. Bu mod, fotoğraflarınızı aydınlatmak için uzun pozlama süreleri kullanır. Sonuç olarak, düşük ışık koşullarında bile harika selfie'ler çekebilirsiniz.

Google Piksel 3
Resim
Google Pixel 3, f/1.8 diyafram açıklığına sahip 8 megapiksel ön kameraya sahip. Bu size net ve ayrıntılı bir görüntü kalitesi sağlar. Ana kamerası ayrıca, cihazın odaklama açısından çok iyi sonuçlar elde etmesine yardımcı olan iyi ayarlanmış bir PDAF sistemine sahiptir. Otomatik odaklama ile Pixel 3, 30 cm ile 120 cm arasında iyi odaklanmış görüntüleri yakalayabilir ve odak da sabit ve tekrarlanabilir. Ayrıca Google Pixel, öz çekimlerinizi optimize etmek için yapay zeka kullanan bir "AI Selfie" özelliğine sahiptir. Sonuç olarak, her seferinde mükemmel çekim elde edersiniz.

Honor 70
Resim
Honor 70, f/2.4 diyafram açıklığına sahip 32 megapiksel ön kameraya sahip. Bu telefon ayrıca, cildinizin her selfie'de kusursuz görünmesini sağlayacak bir AI güzelleştirme modu ile birlikte gelir. Grup özçekimleri yapmak istiyorsanız, çerçeve içinde daha fazla insan çekmenizi sağlayan geniş açı moduna sahip olduğu için Honor 70 mükemmeldir. Telefonda ayrıca, düşük ışıkta fotoğrafları aydınlatabilen grup gece görünümü özelliğine sahip bir gece modu da bulunuyor, böylece geceleri bile iyi selfie'ler çekebilirsiniz. Neyse ki, HONOR 70 fiyatı uygun, 8GB+256GB ,bu yüzden bütçeye duyarlı selfie sevenler için iyi bir seçim.

iPhone 13 Pro
Resim
iPhone 13 Pro, selfie çekmek için piyasadaki en iyi akıllı telefonlardan biridir. 12 MP'lik çift kamerası, çarpıcı görüntüler ve videolar çekmenize olanak tanırken, 3D derinlik sensörü, fotoğraflarınızın her zaman odakta olmasını sağlar. Ayrıca iPhone 13 Pro'nun HDR video özelliği, hangi aydınlatma koşullarında olursanız olun videolarınızın harika görünmesini sağlar. Ayrıca 60 fps'de 4K video ile gerçekten inanılmaz çekimler yapabilirsiniz. Ortalama 33000-37000 TL'ye ihtiyaç duyuluyor,

Sonuç olarak; Bunlar, selfie çekmek için en iyi beş akıllı telefon denilebilir. Bu telefonların her biri mükemmel kameralara ve bu mükemmel çekimleri yapmak için onları mükemmel yapan özelliklere sahiptir. Peki, ne bekliyorsun? Dışarı çıkın ve harika özçekimler yapmaya başlayın!

Dipnot:
Yeniliklerle birlikte daha detaylı telefon tanıtım konuları gelecektir.
Daha zeki olmanın tek yolu, daha zeki bir rakiple oynamaktır.

Etiketler:
Cevapla

“Akıllı Telefonlar ve Cep Telefonları” sayfasına dön