Portable SSD Fresh Plus 2024 v13.01.53859 - SSD Kontrol Yazılımı

Portable Program Paylaşımları
Cevapla
Kullanıcı avatarı
admin
Sistem Geliştiricisi
Sistem Geliştiricisi
Mesajlar: 831
Kayıt: 28 Ağu 2022 04:38
Konum: Database
Meslek: Teknisyen
Teşekkür etti: 454 kez
Teşekkür edildi: 308 kez
İletişim:

Portable SSD Fresh Plus 2024 v13.01.53859 - SSD Kontrol Yazılımı

Mesaj gönderen admin »

SSD Fresh Plus 2024 Ekran Görüntüleri :

Resim

Resim

Resim

Açıklama :

Portable SSD Fresh yazılımı, Katı Hal Sürücünüzü (SSD) yöneterek bilgisayarınızın performansını optimize etmek için tasarlanmış güçlü bir yazılımdır. Bu yazılım, sisteminizin genel hızını ve duyarlılığını artırmaya yardımcı olabileceğinden, bilgisayarlarına iş veya eğlence/oyun için güvenen herkes için önemli bir araçtır.

Portable SSD Fresh 'in temel özelliklerinden biri, SSD'nize yazılan veri miktarını kontrol etme yeteneğidir. Bu önemlidir, çünkü SSD'lerin sınırlı sayıda yazma döngüsü vardır ve aşırı yazı sürücünüzün ömrünü azaltabilir. SSD Fresh, gereksiz yazıların sıklığını azaltarak bu sorunu önlemeye yardımcı olur, bu da SSD'nizin uzun ömürlülüğünü arttırır. SSD Sıcaklığınızı sürekli kontrol edebilirsiniz.

Buna ek olarak, Portable SSD Fresh , bilgisayarınızın performansını ve stabilitesini artırmaya yardımcı olan diğer birkaç optimizasyon özelliği sunar. Örneğin, SSD'ler için gerekli olmayan ve performanslarını gerçekten azaltabilen Windows ayrıştırma işlemini devre dışı bırakan bir özellik içerir. Ayrıca, gereksiz verileri kaldırarak SSD'nizi manuel olarak optimize etmenizi sağlayan bir trim işlevi de içerir.


İndirme adresi :

Kod: Tümünü seç

https://www.mediafire.com/file/69y4au1z9zkht5a/SSD+Fresh+Plus+2024+v13.01.53859.rar
Daha zeki olmanın tek yolu, daha zeki bir rakiple oynamaktır.

Etiketler:
Cevapla

“Portatif (Taşınabilir) Programlar” sayfasına dön